Online krasloten Uitleg

Krasfun - Gratis speelgeld  voor online krasloten
  Home - Krasloten uitleg - Instant Win - Video slots - Casino spelletjes - Nieuws
Online krasloten speluitleg.
 

Inleiding;
Op krasfun promoten wij 4 online krasloten aanbieders die alle vier op de zelfde manier werken. Het is niet nodig om iets op uw computer te instaleren aangezien de spellen middels flash werken. (Bij uw browser staat de optie "flash weergeven" standaard aan. Indien u geen flash player heeft, kunt u hem HIER gratis downloaden).
Alle kraslot aanbieders zijn geregistreerd in de Europese Unie en voldoen aan de wettelijke eisen. Het spelen van de spellen gaat via de meest veilige SSL verbindingen, waar bijvoorbeeld alle banken ook verplicht mee werken.
De drie genoemde kraslot aanbieders hebben allen een eerlijk spel beleid. Concreet betekend dit dat winnaars de belangrijkste ambassadeurs zijn.

Aanmelden;
Een account aanmaken is gratis en binnen een paar minuten klaar. Op de betreffende websites vindt je diverse "klik hier"
linkjes die doorverwijzen naar een nieuwe veilige SSL venster. Hier kan je kiezen tussen "Gratis oefenspel" en "Speel met echt geld". Bij beide is het noodzakelijk om een account aan te maken. Als je kiest voor "Speel met echt geld", dan krijg je na registratie gratis 5 euro echt speelgeld in je account. Als je achteraf weer wil spelen, doorloop je dezelfde stappen. Meestal zie je dan vrij snel een invul veld om in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Als je alleen een registratie formulier ziet, klik dan op "rekening bestaat al" om het inlog venster te verkrijgen. Het is altijd mogelijk om voor de fun te blijven spelen als je echte speelgeld op is. Inloggen blijft echter een vereiste.

Kraskaart spellen spelen;
Eénmaal ingelogd en je komt in de spel lobby. Hier vindt je alle krasloten en andere spellen verdeeld in categoriën. Tevens vindt je hier een uitgebreid overzicht (lobby knoppen);

Oefenspel - Echt geld spel (in 1 druk op de knop wisselen tussen beide opties)
Cashier - Je geld balans. Alleen bij "echt geld spel" is dit uitbetaalbaar.
Chat - hulp nodig? Stel je vraag middels de chat functie.
Cashier - Kassa, stort geld of vraag een uitbetaling aan.
Geschiedenis - Overzicht van de door jou alle gespeelde spellen met de betreffende resultaten.
Contact - Bekijk alle contact mogelijkheden met de betreffende kraslot aanbieder.
Menu - Opent een menu wat spel categorieen bevat en andere lobby opties. Inclusief 'Help' (een link naar de hulp pagina's)
Uitloggen - Log uit en veraalt de spel lobby
Nodig een vriend(in) uit - Vertel je vrienden middels een handig mail formulier over de leuke spellen en ontvang een leuke geld bonus als ze ook gaan spelen.

De kraskaart e.a. spellen spreken eigenlijk voor zich. Via de lobby knop "Menu" kan je kiezen voor "help" om een uitgebreide spel uitleg per spel te lezen. Als je een spel gekozen hebt, kan je altijd weer terug keren naar het spel overzicht via de knop "terug naar de lobby. Let ook goed op je inzet die je makkelijk kan wijzigen met de - en + knop naast het "lot prijs". Hogere inzetten betekend kans op hogere prijzen, echter je evt. echte speelgeld is snel op met €1,- loten.
Klik vervolgens op "speel" en "kras" het betreffende vakje open of klik op "kras alles".

Storten / Uitbetalen
Als je geld wil storten om betaald verder te spelen, dan wordt dit aantrekkelijk gemaakt met een hoge matchup bonus. Stort bijvoorbeeld €25,- en je krijgt er gratis €25,- bij. Zelfs na je eerste storting zijn er nog regelmatig aantrekkelijke bonussen.
Via de lobby klik je op "Cashier", vervolgens maak je een keuze tussen geld storten of uitbetalen.
Beiden gaan gegarandeerd veilig! Geld storten kan snel, veilig en makkelijke met o.a. iDEAL / Visa / mastercard / enz. Bij de meeste stort opties staat het speelgeld gelijk in je account. Uitbetalingen zijn meestal binnen een week verwerkt.

Overig
Alle kraslot aanbieders hebben een uitgebreide "Help" pagina, zoals eerder beschreven. Hier vindt je tevens een FAQ. Vanzelfsprekend zijn wij ook altijd bereid je vragen te beantwoorden.

De kraslot aanbieders;

 
© Krasfun.nl - Disclaimer - Linkpartners