Menu
Kras & Win bij de leukste online krasloten aanbieders

Krasfun.nl | Disclaimer

Krasfun.nl bied een overzicht van de meest betrouwbare online krasloten aanbieders. Wij bieden dus niet zelf online krasloten aan. De informatie die we over de betreffende sites plaatsen, berust op de informatie die op het moment van online plaatsen ons bekend is. Tevens proberen we bij eventuele wijzigingen de door ons geplaatste informatie zo spoedig mogelijk aan te passen. Wij kunnen echter nooit verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele foutieve informatie. Wij zijn immers niet verantwoordelijk voor de inhoud en het spelbeleid van de genoemde krasloten aanbieders.

Op de website krasfun.nl rust een automatisch verworven auteursrecht, zowel op de vormgeving, gebruikte afbeeldingen en uniek geschreven teksten. Meer info over auteursrecht; Auteursrecht.nl

Het spelen van de online krasloten spellen is geheel uw eigen verantwoordelijkheid. Let op de wetgeving van het land waar u woont of legaal is om kansspellen te spelen.
Het spelen van de spellen gaat via veilige internet verbindingen (SSL), echter het is uw eigen verantwoordelijkheid in hoeverre u betaald gaat spelen. Speel met mate of alleen voor de fun (onbetaald). Indien u uw eigen grenzen overschrijdt, is het geen spel meer. Meer informatie vindt je op gokhulpverlening.nl

Krasfun.nl hecht waarde aan uw privacy. Bezoekers zijn door ons niet herleidbaar. Indien u contcat met ons opneemt middels ons mail formulier, vertrekken wij niet uw gegevens aan derden.

linkpartners / disclaimer / contact
SPEEL BEWUST 18+