Menu
Kras & Win bij de leukste online krasloten aanbieders

Mobiel krassen

Rond 2005 kwamen de eerste online krasloten aanbieders waar je op een makkelijke en vermakelijke manier een gokje kon wagen. In die periode waren mobiels nog lang niet zo geavanceerd als nu, dus mobiel krassen was nog niet eens aan de orde. Inmiddels kan je mobiele aparaten zoals smartphones en tablets zien als een soort mini computer. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds minder mensen tijd achter hun computer of laptop doorbrengen en des te meer mobiel bezig zijn. Social media staat wat dat betreft ws. op de eerste plek, maar ook online vermaak met mobiele spelletjes wordt steeds belangrijker en populairder. Het is dan ook niet zo gek dat de grootste online krasloten paltforms hier al snel op in gingen spelen. Nog niet zo heel lan geleden middels een app download waarbij je als speler kon rekenen op zo'n 12 mobiele gokspelletjes. Dit is nu gelukkig niet meer het geval en wel dankzij html5 als programmeertaal van de spellen.

Onderstaande online krasloten platforms bieden allen zowel een gewoon als mobiel speelplatform aan. Met 1 account kan je gebruik maken van beiden.

Online krasloten aanbieders

Aanbieder Spelaanbod Bonus Speel nu Review
Scratch2Cash 400+ Gratis 20 online krasloten Bezoek nu Meer info
PrimeScratchCards 400+ Max. 120 gratis krasloten en een 100% bonus Bezoek nu Meer info
Hopa 400+ Bonus van 100% + max. 100 gratis speelrondes Bezoek nu Meer info

HTML5 gokspellen

Op diverse pagina's van krasfun.nl heb je al kunnen lezen dat online krasloten aanbieders meer te bieden hebben dan kraslot spellen alleen. In bovenstaand overzicht zijn WinsPark en ScratchMania de geen met vooral eenvoudige gokspellen en de overige bieden zowel eenvoudige als volwaardige casino games aan. Dit is ook het geval als we kijken naar het mobiele spelaanbod. Echter bij WinsPark en ScratchMania zijn alle spellen in HTML5 en geschikt voor alle internet apparaten en bij de overige zien we flash games voor desktop gebruikers en HTML5 games voor mobiele spelers. Dit zal bij Hopa, Scratch2Cash en Primescratchcards waarschijnlijk ook wel een keer gaan veranderen, want flash is inmiddels achterhaald en HTML5 helemaal hot.

Een hele technische uitleg zullen we je besparen, het gaat er namelijk om dat je als speler op een prettige en makkelijke manier mobiel een gokje kan wagen. En wat dat betreft zit je bij alle aanbieders zeker goed. Zodra je met je smartphone of tablet er eentje bezoekt, zal je automatisch het mobiele platform bereiken. Als je al een account hebt is inloggen gelijk mogelijk en anders is een account aanmaken ook zo klaar. Je zal zien dat het aanbod van HTML5 gokspellen groot te noemen is en dat ze allen te spelen zijn zonder download en opvolgende software installatie. De spellen laden namelijk in je mobiele browser. Het gekozen spel zal beeldvullend in beeld komen en met slechts een paar grote buttons erbij om te kunnen spelen. Wil je bijvoorbeeld de inzet hoogte veranderen, dan klik je gewoon op het menu icoon waarna je alle mogelijkheden te zien krijgt. Op deze manier is het zelfs prettig spelen op een kleine smartphone.

Veilig mobiel gokken

Online krasloten aanbieders gebruiken voor hun mobiele speelomgeving de zelfde beveiligingstechnologie als bij hun "gewone" speelomgeving. Dit betekend in de eerste plaats een beveiligingscertificaat (gecodeerde overdracht van gegevens via SSL). Zodoende kan je er altijd van uit gaan dat alle overdracht van onderlinge gegevens veilig gebeurt. Dit is van toepassing op alle aspecten, dus van het inloggen tot het daadwerkelijk spelen. Door dit alles zou je kunnen denken dat je zelf niet aan een stukje veiligheid hoeft te denken, maar dit klopt niet helemaal. Veel mensen downloaden vele apps op hun mobiel, zonder zeker te weten dat deze veilig zijn (zonder malware / virussen). Daarnaast is een virusscanner op een desktop/laptop de normaalste zaak van de wereld, maar op een smartphone of tablet eerder een zeldzaamheid. En alsof dat nog niet genoeg is... er wordt ook vaak gebruik gemaakt van open WIFI netwerken. Het zou je maar gebeuren dat je weer eens zit te wachten op een trein die weer eens vertraging heeft en je logt even in op je account. Deze overdracht van gegevens is dan wel gecodeerd, maar kwaadwillenden zitten misschien wel "mee te kijken" en komen zodoende achter jouw gegevens. Deze kans is gelukkig erg klein (het vereist nog al wat kennis om een smartphone als het ware te hacken), maar het is niet onmogelijk. En als er op je account ook nog eens een mooi bedrag staat... tja. Je hiervan bewust zijn en een goede beveiligings-app downloaden is zeker aan te raden.

Nadelen mobiel krassen

Je hebt al kunnen lezen dat online krasloten en de overige spellen zogenaamde instant win games zijn. Dit betekend o.a. dat je erg snel de uitkomst van een speelronde te zien krijgt. Het is weinig meer dan: inzet hoogte bepalen, klikken op "speel nu" en vrijwel gelijk de uitkomst te zien krijgen. Dit soort spellen zijn vaak erg leuk en vooral spannend, maar ook kwetsbaar voor spelers die er moeite mee hebben om bewust te spelen. Mobiel krassen betekend dan ook nog eens dat je altijd en overal een gokje kan wagen. Dit i.c.m. het instant win karakter maakt het voor bepaalde spelers verslavingsgevoelig. Er is niks mis mee om af en toe online een gokje te wagen, maar het moet wel leuk blijven. Weet je van je zelf dat je er moeite mee kan hebben om te stoppen met gokken, doe het dan helemaal niet. Ook kan je er voor kiezen om een max. budget per maand te bepalen (wat je ook echt kan missen) en dit als limiet in te stellen via je account. Zo houdt je het leuk!

linkpartners / disclaimer / contact
SPEEL BEWUST 18+