Menu
Kras & Win bij de leukste online krasloten aanbieders

Online krasloten bonus

Zodra je een online krasloten aanbieder bezoekt, dan zal je vaak gelijk te zien krijgen waar je als nieuwe speler wel niet allemaal op kan rekenen. Van gratis krasloten of speelrondes of gratis speelgeld zonder benodigde storting tot een 100% bonus tot max. 200 euro. Leuk toch al die gratis promoties...? Tja het lijkt allemaal leuk en het kan zelfs ook aantrekkelijk zijn, maar laten we gelijk maar vermelden dat je wel met een aantal belangrijke dingen rekening moet houden. Stel je besluit om gebruik te maken van de ScratchMania promotie: 7 euro gratis zonder te hoeven storten. Je kan hierdoor dus gratis in de echt geld modus spelen en kans maken op hoge geld prijzen, Echter op het moment dat je met wat geluk een mooi bedrag hebt gewonnen, kan het zo zijn dat je het bedrag niet kan laten uitbetalen. Vreemd en verwarrend kan die situatie dan zijn, je hebt namelijk toch gewoon eerlijk gewonnen? Tja.. de bijbehorende voorwaarden heb je dan vast niet gelezen. In dit artikel besteden we dan ook graag aandacht aan de verschillende soorten kraslot bonus acties en de bijbehorende voorwaarden. Niet omdat we de online krasloten aanbieders naar beneden willen halen, maar wel omdat we van transparantie en duidelijkheid houden.

No deposit bonus: Op het moment dat je niks meer hoeft te doen dan een account aanmaken om gratis speelrondes of speelgeld te ontvangen, spreek je van een no deposit bonus. Vrij vertaald betekend dit "geen storting bonus". De waarde van de gratis krasloten of speelrondes bedraagt meestal rond de 5 euro. Het gratis geld wordt bijgeschreven in je bonus geld balans en als je geld wint met de speelrondes, wordt dit tevens bijgeschreven in je bonusgeld balans.
Deposit bonus: Als je besluit speelgeld te kopen, kan je vrijwel altijd rekenen op een 100% deposit bonus wat staat voor stortingsbonus. Deze ontvang je automatisch vanaf een storting van 10 of 20 euro en het maximale bonus geld bedrag is nu 200 euro. Stel je koopt voor 25 euro speeltegoed, dan zie je op je persoonlijke account pagina onder het geld saldo 25 euro en onder het bonusgeld saldo tevens 25 euro. Totaal heb je dan 50 euro speelgeld tot je beschikking. Als je een spel opent zie je het totaal van de 2 balansen, maar start je altijd vanuit je echt geld balans met spelen.

Bonus voorwaarden

Het zou toch leuk zijn om volop gebruik te kunnen maken van de bonussen en het totaal gelijk uit te laten betalen. Helaas... dit zal je niet gaan lukken en wel omdat bonusgeld heel iets anders is dan geld wat je stort. Altijd heb je te maken met de bonus voorwaarden, maar wie leest die lap tekst nou? Zonde want het is eigenlijk best prettig om te weten waar je aan toe bent. In de voorwaarden lees je altijd dat je te maken hebt met inzet vereisten. Bonus geld moet je namelijk een x-aantal keer rond spelen (30 tot 35 keer). Als dit lukt mag je jezelf gelukkig prijzen, tenminste als je leuke gewonnen hebt. Bonusgeld wordt dan namelijk omgezet in gewoon geld wat je kan laten uitbetalen. Laten we een makkelijk voorbeeld nemen: bij kraslot platform X ontvang je 20 kraskaarten en je wint daar totaal 5 euro mee wat in je bonus balans terecht komt. Met een rondspeel percentage van 30 keer betekend dit dat je voor totaal 150 euro moet hebben ingezet. Hoe is dit mogelijk...? Met een winkans van 1 op 3 zal je vast wel wat winnen en daar weer verder mee spelen. Win je vaker, dan zal je na een tijdje best voor veel geld ingezet hebben en misschien wel al snel voor min. 150 euro. Met wat geluk kan je dus best voldoen aan de inzet vereisten.

Is dit alles...? Helaas niet, meestal is er een max. bedrag toegekend wat je kan behalen met bonusgeld. Alles daarboven ben je gewoon kwijt. Ook heb je te maken met de zogenaamde zwaarte van de games qua rond speel percentage. Instant win games (krasloten e.d.) tellen 100% mee in het rond spelen, maar casino tafel spellen voor slechts 10% of helemaal niet.

Kras & Win?

Bovenstaand hebben we geprobeerd kort en helder de krasloten bonus te beschrijven en je zal vast al begrepen hebben dat "kras & win" met bonus geld minder leuk is dan met het speetegoed wat je gewoon koopt. Toch is het zeker de moeite waard om je eens te verdiepen in de bonus acties en wel omdat het best mogelijk is om er winsten mee te behalen die je kan laten uitbetalen. Speel je met bonus geld: houd dan goed in de gaten of je de inzet vereisten al aan het bereiken bent. Klik gewoon op het bedrag bij "bonus" in je account (lobby) en je ziet het percentage wat je al bereikt hebt. Het kan hierdoor een leuke uitdaging worden.

Tip: bonusgeld is nooit onbeperkt houdbaar, met name de no deposit bonus heeft een korte houdbaarheid. Bekijk even de voorwaarden en gebruik de bonus met gokspellen die een zwaarte van 100% hebben. Speel met lage inzetten als je lang speelplezier wil beleven, de max. te winnen bedragen zijn dan ook zeker de moeite waard.

linkpartners / disclaimer / contact
SPEEL BEWUST 18+